Pressrelease SAG Elmia Automation

”Elmia Automation en helrätt satsning”

Premiären av den nya mässan Elmia Automation blev en succé och överträffar de i förväg högt ställda förväntningarna. Det menar styrelsen för Svenska Automationsgruppen som är en nära och viktig partner till mässan.
– Nu ser vi fram emot 2014 då Elmia Automation återkommer, säger ordförande Manne Seifter.

I och med Elmia Automation 8–11 maj har Sverige och övriga Norden fått en mycket stark arena specialiserad på automation för tillverkningsindustrin. Svenska Automationsgruppens styrelse konstaterar med både glädje och stolthet att mässans unika koncept att visa konkreta automationslösningar för olika industriapplikationer, varit helt rätt. Bland annat var ett rekordstort antal robotar i drift under mässan.

Basen av utställare under Elmia Automation har utgjorts av medlemsföretag i Transmissionsgruppen och SWIRA som tillsammans bildar Svenska Automationsgruppen. Responsen från medlemsföretagen är mycket positiv. Både antalet besökare och kvaliteten på besökarna har uppfyllt alla förväntningar säger en enig styrelse.
– Det har gjorts mycket affärer på mässgolvet vilket givetvis varit vårt mål, säger Manne Seifter.

Den stora framgången för Elmia Automation har också inneburit att antalet medlemsansökningar till Svenska Automationsgruppen ökat. Även många nya företag har visat intresse för att delta på Elmia Automation 2014.

För mer info, kontakta gärna:
Manne Seifter, Ordförande SAG, tel. 076-94 84 500